Samsung Galaxy S5 Plus Samsung'un Websitesinde Görüldü

Samsung Galaxy S5 Plus Samsung’un Websitesinde Görüldü

Samsung’un amiral gemisi Samsung Galaxy S5 Plus akıllı telefonu yeni bir sürümü kendi web sitesimde ortaya çıkmıştır ve bir süre önce Singapur’da tanıtılan Galaxy S5 4G + ile benzer özellikleri ile birlikte geliyor.

Samsung Galaxy S5 Plus dört çekirdekli 2.5GHz Qualcomm Snapdragon işlemciye sahip olacak ve mevcut modele göre daha hızlı bir işlemci olan Snapdragon 801 işlemci ile gelecek.

Yeni Samsung Galaxy S5 Plus 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 5.1 inç Super AMOLED ekran ile gelecek ve aynı zamanda 2GB RAM ve Adreno 420 GPU ile gelecek.

Galaxy S5 Plus Diğer özellikleri ise, 16GB depolama alanı, genişleme için microSD kart yuvası. Ayrıca cihaz 2800 mAh batarya ile gelecek.

Cihaz  225Mbps kadar indirme hızı ile daha hızlı LTE ile gelecek. Samsung Galaxy S5 Plus kameraları aynı olacak. Samsung Galaxy S5 Plus 2 megapiksel ön kamera ve 16 megapiksel arka kamera ile gelecek.

Cihazda bir parmak izi sensörü olacak ve Android 4.4 KitKat ile gelecek. Galaxy S5 bu yeni sürümü Samsung’un kısa bir süre sonra Avrupa’da cihaz başlatılacak. Hollanda için de Samsung’un web sitesinde iyi haberler yer aldı.

Yeni Samsung Galaxy S5 Plus fiyatlandırmsı hakkında bilgi edinemedik. Gelişmeler hakkında kısa süre içinde sizlere haber vereceğiz.

Kaynak: sammobile

Samsung Galaxy S5 Plus Samsung'un Websitesinde Görüldü
Samsung Galaxy S5 Plus Samsung’un Websitesinde Görüldü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz