Audi RS7 Tanıtıldı

Audi RS7 Tanıtıldı

Audi A7 modelinin sürümü olan RS7, RS6 ile aynı motora sahip. Araç tasarımı ile satışa sunuldu. RS7 yüz kmye sadece 3.9 saniyede çıkıyor.

Audi 2010 yılında pazara sportif görünümü ve tasarımı ile dikkat A6’dan daha dikkat çekici olan modeli A7 modeline, çok daha dikkat çekici olan sportif RS7 modelin 2012 yılında eklemişti. 2012 yılından şimdiye kadar gelen RS7 ede modaya uyarak makyaj serüveni geçirdi.

8 silindire sahip olan 4.0 hacmi olan twin turbo motordan gücünü alan makyajlı Audi RS7 gözlerinizi alacak. 560 güç ve 700 nm tork değeri de sunan araçta 4 çeker sürüş sistemi olan RS7 0 km’den 100 km hıza 3.9 saniyede yükseliyor. Bu rakam çok iyi araçların birkaç saniye altında kalsa da birçok süper spor araçtan daha yüksek durumda diyebiliriz.

Genelde Alman arabalarında görülen 250 km hız sınırı bulunan araç, satış sırasında alacak kişinin isteğine bağlı olarak 280 veya 305 km gibi hız sınırlarına çıkartılabiliyor. Ancak bu RS7 305 sınırından daha yukarı çıkarılmıyor.

20 inç janta sahip araçları standart haline getiren Audi, RS7 modelinde 21 inç jant ile karbon seramik frenler eklenmiş.

Şanzımanının 8 ileri olması ile birlikte performansa göre daha az bir yakıt yakacak ve 9.8 litreyi 100 km’de harcayacak. Tabi bu oran benzinli araçlarda yaklaşık sayılar ile tabir edilmiş.

Kaynak: www.caranddriver.com

Audi RS7 Tanıtıldı
Audi RS7 Tanıtıldı
Paylaş
Önceki İçerikGoogle, Sonbaharı Doodle İle Karşıladı
Sonraki İçerikGoogle Glass Başarısız Mı Oluyor?
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz