Apple Ve Pinterest Güçbirliği!

App Pins adlı ile yeni bir özellik oluşturmak için Apple ve Pinterest güçlerini birleştirdiklerini açıkladı. iOS cihazlarda sevilen uygulamaların doğrudan Pinterest hizmetine yüklemek mümkün olacak. iOS 4.3 Pinterest uygulama kullanıcılarına sağlanacak.

Yeni App Pins sistemi küçük bir App Store rozeti şeklinde orijinal Pinterest Pins’e benzer şekilde çalışır. Yeni  ek geleneksel Pin It yanında konumlandırılmış yeni bir Install düğmesini kullanarak uygulamayı yüklemek için izin verir.

Pinterest App Pins ilave lansmanı tamamlamak için Apple çeşitli uygulamalara erişim sağlayacak. Pinterest yeni bir App Store Profili başlatacak ve resmi Apple App Store’dan farklı olacak.  Pinterest kurucularından Evan Sharp New York Times’a açıkladı:

-Biz hala gerçekten çözülmüş olmayan bir sorun ile uygulama keşfi için gerçekten güçlü bir servis sunmaya çalışıyoruz. Bizim gerçekten özel yapmak istediğiniz şeyler insanları birbirine bağlayacak.-

 

Apple Ve Pinterest Güçbirliği!
Apple Ve Pinterest Güçbirliği!

Şu anda Apple fazla bilgi vermedi ama iOS uygulamaları en kısa sürede başlayacak.  Ancak buna izin vermek için diğer çevrimiçi sosyal hizmetler ile ortaklık kuracak mı tam olarak bilinmiyor.

Kaynak: New York Times

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz