Google Android Koro’ya 300 Cihaz Bağladı!

Bu ay Tokyo’da Google cihaz hoparlörleri kullanarak aynı şarkıyı söyleyen her biri farklı bir Androidify karakteri ile yüklenmiş hem akıllı telefonlar ve tabletten oluşan 300 Android cihaza bağlandı.

Google Android Koro kurulumuna Tokyo’daki cihazları çağırdı ve bugünden itibaren Tokyo Japonya’da Omotesando Hills’te 15 Şubat 2015 kadar gerçekleştirilen koro görülebilir.

Kurulumu görmek ve 300 Android cihazlar oluşturan sesleri duymak için youtube üzerinden bir video yayınlanmıştır.

Google açıklıyor:

“Birçok insan kendi telefonlarında müzik çalmak ister ama müzik yapmak için bu telefonları kullanma hakkında bir şey bilmez. Birlikte 300 akıllı telefon ve 300 farklı Androidify karakterlerle sadece cihaz hoparlörleri kullanarak aynı şarkıyı tabletler çekip Tokyo üzerinden Google Japonya ekibi ile harekete başladık. Buna Android Koro diyoruz. Tokyo’da olan kişiler Şubat 12 den Şubat 15 kadar bu harekete katılabilir

Mükemmel bir uyum içinde şarkılar 300 farklı karakter ile Android ile birlikte nasıl uyum sağladığının başka bir örneği sunuluyor.

 

Google Android Koro’ya 300 Cihaz Bağladı!
Google Android Koro’ya 300 Cihaz Bağladı!

Google ayrıca bu hafta Google Plaso kod adı ile adlandırılan yeni bir Bluetooth ödeme sistemi geliştirmekte olduğu bildirilmiştir.

Kaynak: Android Authority

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz