3 Gün Pil Süresi İle Donatılmış Android 4.4 KitKat Telefon!

Bazı pahalı akıllı telefonlar mevcut ihtiyaç olan günlük faaliyetlerini yürütmek için bir günlük bazda pil ile donatılmıştır Ancak, yeni bir akıllı telefon tek bir şarjla 2 ila 3 gün sürecek pil ömrüne sahiptir ve 149 $ üzerinden satılmaktadır. Bu cihaza BLU Studio Energy denir.

BLU Studio Energy ilk Las Vegas CES 2015 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda bu yılın başlarında tanıtıldı ve 5000 mAh batarya ile donatılmış bir cihazdı.

BLU Studio Energy microSD kart kullanımı ile daha da genişletilebilir olarak 8 GB dahili depolama sunmaktadır. Bununla birlikte 1 GB RAM ile desteklenen 1.3 GHz MediaTek M6582 dört çekirdekli işlemci ile donatılmıştır.

BLU da 5 inç ekran 1280 x 720 piksel çözünürlük, video, görüntülü arama ve fotoğraflar için 2 megapiksel ön, 8 megapiksel arka kamera dışında HSPA + ağları için desteği kullanıcılara sağlayan akıllı şekilde donatılmıştır.

 

3 Gün Pil Süresi İle Donatılmış Android 4.4 KitKat Telefon!
3 Gün Pil Süresi İle Donatılmış Android 4.4 KitKat Telefon!

BLU Studio Energy 149 $ için satın alınabilir ve Google’ın son Android 4.4 KitKat mobil işletim sistemini çalıştırır. Android Police web sitesine üzerinde yeni akıllı telefon hakkında daha fazla ayrıntıya göz atabilirsiniz.

Kaynak: Android Police

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz