Akıllı Otomobil Volkswagen Golf Mk8

Akıllı Otomobil Volkswagen Golf Mk8

Büyük otomobil üreticisi Volkswagen efsane serisi olarak adlandırılan Golf serisine yeni ve çığır açacak bir otomobil getirdi. Bu otomobil Volkswagen Golf Mk8 adıyla anılacak olup keşfedilmemiş bir teknoloji ile piyasadaki yerini alacak. Üretilecek olan bu seride Volkswagen mühendisleri daha hafif, daha güçlü ya da daha ekonomik gibi bütün firmaların kullandığı reklam sloganları ile piyasaya çıkmayacaklar. Bu saydıkları özellikler ile birlikte artık tüm sektörleri eline alan akıllı uygulamalar ve cihazlar ile birlikte müşterilerine sunulacak.

Beş kapılı Golf hatchback severlerin yeni gözdesi olacak bu versiyon 7 vitesli bir canavar olarak üretilecek. Bu özelliği ile üreticileri yakıt tüketimini azaltacak ve bütün otomobil üretici firmaların artık ilk düşündüğü konu olan CO2 emisyon değerini düşürecek olup ayrıca motor üzerine gelen yükü azaltmak amaçlanmaktadır. Bu otomobil için her şey yolunda giderse üretim için yeşil ışık yakılacaktır. Golf üreticileri efsane olarak geliştirdikleri ve üretecekleri Volkswagen Golf Mk8 için oldukça fazla bir mesai harcamaktalar 8. Nesil diye tabir ettikleri bu seride olan yol bilgisayarı akıllı teknolojinin üst sınırlarını zorlayacaktır.

Sonuç olarak takipçisi oldukça fazla olan Golf tutkunları bu otomobili daha fazla seveceğe benziyor. Akıllı bir otomobil olması da sektörde ileriyi düşünen üretici firmaların stratejisinin ne yönde gittiğinin göstergesi olmuştur.

Kaynak: Autoexpress

Akıllı Otomobil Volkswagen Golf Mk8
Akıllı Otomobil Volkswagen Golf Mk8
Paylaş
Önceki İçerikMicrosoft’un Büyüyen Evladı Xbox One Yeni Sürüm
Sonraki İçerikSamsung Galaxy S 5 Hayal Kırıklığı Yaşattı
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz