Aile Reislerinin Tercihi Yeni Ford C-Max Yollarda

Aileler kendilerinin en rahat şekilde kullanabilecekleri otomobili seçmede oldukça titiz davranmaktalar. Otomobil seçmede bir çok kriteri yan yana dizerek seçim yapan insanlar geniş bir aileye sahipse doğal olarak geniş bir araba seçmek zorundalar. Bu durumlar için bir çok otomobil markası farklı tasarımlar üreterek müşterileri çekmek isterler. Bu firmalardan biri de yüksek satış rakamları olan ford markasıdır. Firmanın bu yönde ürettiği araba serisi Ford C-Max sevilen serilerden bir tanesidir.

2015 model Ford C-Max geniş ailelerin en çok tercih ettiği arabalardan bir tanesidir. Yüksek bagaj genişliği ve yakıt ekonomisi ile bu aracın kullanıcıları hiçbir sorunla karşılaşmıyor. Rahatlık yönü ön planda tutularak üretilen bu araç yüksek konforu ile kendini özel hissetmek isteyenler için biçilmiş kaftan.  Park yapabilme kabiliyeti sayesinde hiç zorlanmadan ve kafa yormadan aracın kendi kendini park edişini izleyebilirsiniz. Ayrıca bu aracın güvenlik donanımı da unutulmamış örneğin bu aracın çarpışma önleme sistemi sayesinde 50 km hız ile yolculuk yaptığı sırada her hangi bir çarpışma kazasından aracınızı kurtarabiliyor. Uzun yollarda kullanmak için tasarlanmış öndeki araca göre kendisini ayarlayan Adaptif hız sabitleyicisi sayesinde yolculuk boyunca yorulmadan seyahat edebileceksiniz.

2015 model Ford C-Max içeriye gelen sesleri azaltan teknolojisi ile sessizliğine sessizlik katarak kullanıcılarını bekliyor.

 

Aile Reislerinin Tercihi Yeni Ford C-Max Yollarda
Aile Reislerinin Tercihi Yeni Ford C-Max Yollarda

Kaynak : Ford

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz