Yenilenmiş Birimler İle ilgili OnePlus’dan Resmi Tepki

OnePlus One biri sahipleri yenilenmiş birimleri almış olabileceğini düşündüren raporlar gördük,ama o durum doğru değil gibi görünüyor.

Şirket, tüm konuyla ilgili resmi bir yanıt yayınladı. OnePlus One sahipleri yenilendiği iddia edilen yedi tür aldıklarını söyledi.

Şirket bildirilen durumların aslında yenilenmiş olmadığını netleştirmek biraz zaman aldı. Bir kullanıcı saklanan bir görüntüyü bulduğunu söyledi. Araştırmamız sonucunda, görüntü OnePlus One müşterisine ait değildi, hatta hayatında bir OnePlus One kullanmayan Fransa’da rastgele bir kişi tarafından alınmış olduğunu öğrendik. Onlar kişiyle temasa başarıldı ve de konuşma yayınlandı. Ayrıca, daha fazla kontrol üzerine cihazın 14 Temmuz imal edilmiş olduğu 20 Temmuz’da müşteriye gönderildiği ortaya çıktı. Dört gün sonra, müşteri büyük bir olasılık olmadığını ve yenilenmiş olduğunu iddia etti.

Söz konusu diğer durumlarda çok sayıda ekranda çift ekran koruyucu varlığı nedeniyle iddia başka biri vardı. İlk koruyucusu çıkardıktan sonra, müşteri böylece onun yenilenmiş olduğunu düşünerek, koruyucu başka bir film buldu. OnePlus kısa bir süre için nakliye sırasında ekrana korunmasında yardımcı olmak için yeni cihazlara 2 kat film eklendi. Daha sonra testlerde yararın en iyi az olduğu sonucuna varıldı, bu yüzden filmin bir çift tabaka uygulanması durdu. Yepyeni cihazlar bu belirli bir süre içinde bu şekilde sevk edilmesi tamamen normaldi.

Bu fikirler One Plus One için yardımcı olur umarım, ama yine de mücadele etmek başka bir büyük sorunlar da var. Şirket de sorunu aşmak için gerekli adımları atacaktır.

Yenilenmiş Birimler İle ilgili OnePlus’dan Resmi Tepki
Yenilenmiş Birimler İle ilgili OnePlus’dan Resmi Tepki

Kaynak: OnePlus

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz