Samsung’un SM-E700H Kodlu Cep Telefonu Yakında Tanıtılacak

Samsung’un bir yeni akıllı telefon serisi üzerinde çalışıyor olduğunu duyduk.

Son zamanlarda, bir gizemli yeni akıllı telefon modeli daha ortaya çıkacak. Model numarası SM-E700H kodunu taşıyan yeni bir akıllı telefon hakkında bazı bilgileri ifşa edildi. Hem de bilgiler Samsung’un web sitesinde bulundu.

Bu yeni ürün muhtemelen E serisi gibi görünüyor. Kullanıcı aracısı profili ile ortaya bilgilerle çıkacak gibi duruyor. Koreli üretici bir orta menzilli telefon sunacağa benziyor. 1280 x 720 piksel çözünürlüğe sahip 5,5 inç ekranlı olacak olan ürün 1.5GHz hızında çift çekirdekli işlemci ile gelecek ve işletim sistemi olarak Android 4.4 Kitkat çalışıyor olacak.

İddia edilen cihazın lansmanı hakkında henüz bir bilgi verilmedi ama yakında cihazın Las Vegas’ta ortaya çıkacağını düşünüyoruz. Gelecek ay CES 2015’te gün ışığını görmek için bekliyor olan cihaz Samsung tarafından Las Vegas’ta 5 Ocak’ta gerçekleşecek olan açılışta yer alabilir.

Şirket SM-E700H olarak gösterilen yeni akıllı cep telefonu orada açıklayacak olabilir.  Ancak diğer olasılıklar da vardır ve o gün gelmeden kesin bir şey söylenmesi imkansızdır.

Samsung’un SM-E700H Kodlu Cep Telefonu Yakında Tanıtılacak
Samsung’un SM-E700H Kodlu Cep Telefonu Yakında Tanıtılacak

Kaynak: PhoneArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz