Yüksek Konfor Ve Teknolojik Karbon Tasarım Sandalye Üretildi

Karbon tasarımı ile üretilen tekerlekli sandalye birçok kişinin hayali oldu ve üretildi. Bu araç omurilik rahatsızlığı olanlar için üretilmiş ve Karbon siyah tekerlekleri ile kullanıcılara oldukça kolay şekilde kullanım kolaylığı sağlamakta ve minimalist bir tasarıma sahiptir. Ayrıca üzerinde havalı tekerlekler bulunmakta.

Estetikliği önemseyen kullanıcılar için çok özel ve güzel bir tasarım olması seçilme etkenlerinde sadece bir tanesi. Bu tekerlekli sandalye 8.5 kg ağırlığında ve tamamen bütün yapısı karbon fiberden üretilmiştir. Bu araç yolda giderken yoldan kaynaklı titreşimleri emme özelliğine de sahip olması dolayısıyla kullanıcısına oldukça yüksek bir konfor ve enerji sağlamaktadır.  Bu özellikleri de kullanılan malzemenin teknik özelliklerinde kaynaklanmaktadır. Kollardan gelen itme kuvvetini en yüksek verimlilikle enerjiyi kaybetmeden kullanması sayesinde daha az güç ile daha fazla yol alabilir. Karbon fiber malzemesinin başka kullanım alanları motor sporları ve havacılık sanayidir.

Ayarlanabilir arka koltuk üzerindeki tekerleklerin ayrılmaz bir parçasını oluşturur. Bu tasarım harikası tekerlekli sandalye kolayca katlanabilme özelliği sayesinde araba yada bir araca kolayca yüklenerek taşınabilir. Geç bir saatte bu aracı kullanabilmek için üzerinde entegre LED aydınlatma mevcuttur. Bu ürün tasarımcıları her müşteri için karbon siyah rengini kullanmakta kararlı. Engelli kişilerin hayatını kolaylaştırmak için üretilmiş mükemmel araç 2015 Mart ayında ilk üretimini yapacak.

Yüksek Konfor Ve Teknolojik Karbon Tasarım Sandalye Üretildi
Yüksek Konfor Ve Teknolojik Karbon Tasarım Sandalye Üretildi

Kaynak: Gizmag

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz