Bir Google hizmeti olduğu için bu siteye giriş için de bir Google hesabına ihtiyacınız olacak. Muhtemelen birçok internet kullanıcısının çoktan Google hesabı vardır. Ancak bu ortama yeni giren arkadaşlarımız için nasıl Google hesabı alacaklarını anlatmak yararlı olacaktır.

Zira daha önce bu yazımızda da anlattığımız gibi Google Plus gibi popüler bir sosyal medya sitesine giriş yaparken de Google hesabınızın olması gerekiyor. Gogle hesabı almak için öncelikle buradan hesap kaydı için doldurmanız gereken kayıt formuna ulaşabilirsiniz. Karşınıza aşağıdaki resimdeki gibi bir formun çıkması gerekiyor.

google-kayıt_1

Google hesabı açma.

Bu formu doldurarak siz de kendinize ait bir Google hesabı elde edebilirsiniz. Bunun ardından Youtube‘a giriş yapabilirsiniz. Youtube ekranın sağ panelinde aşağıdaki gibi bir menü ile karşılaşacaksınız.

Youtube

Youtube giriş

Bu panelin altında gördüğünüz oturum aç butonuna tıklamanız gerekiyor. Bu işlemin ardından site zaten otomatik olarak Google hesabınızı açmanızı isteyecektir. Yani karşınıza aşağıdaki gibi bir giriş ekranı gelecektir.

Google-Plus-giris_12

Youtube giriş

Buradan kayıt olurken verdiğiniz bilgileri kullanarak hesabınızı açmanız Youtube‘a giriş yapmanızı da sağlayacaktır. Bunların ardından halen sorun yaşıyorsanız muhtemelen internet sunucunuzda bir problem var demektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz