YotaPhone 2 Satışa Sunuluyor

Arka yüzü e-kâğıt ile kaplı olan Yota 3 Aralık’ta Birleşik Krallık ’ta satışına başlanacak. Rus üreticisi tarafından üretilen YotaPhone tamamen Rus malı olması ile dikkat çekiyor. YotaPhone ikinci modeliyle piyasaya geri dönüş yapacak. Her iki yüzünde de ekran barındırıyor ve e-kâğıt desteği bulunuyor. Yeni YotaPhone bildirim ve uygulamaları ile çok fazla kullanım alanı sunmakta. İlk akıllı telefonun ardılı olan cihaz, ilk olarak yılbaşında Mobil Dünya Kongresi’nde görülmüştü. E-kâğıt ile kaplı olan arkası ise ikinci bir ekran gibi görev görüyor ve bu arka ekran diğer ekranlara göre daha az miktarda pil ömründen yiyor. Az güç tükettiği içinde bildirimler konusunda verimli bir işlev oluşuyor.

YotaPhone ilk akıllı telefonunda biraz kullanıcılarını üzmüştü ve sorunlu bir şekilde piyasaya sunuldu. Firma yeni modeli YotaPhone 2 ile piyasaya sorunsuz bir cihaz sunuyor. İlk sürümüne kıyasla ikinci akıllı cihaz daha güçlü donanıma sahip ve tasarımı ise oldukça şık gözüküyor.

Yazılım açısından da daha güçlü ve cihaz Rus lideri olan Viladimir Putin tarafından tanıtıldı. Cihazın piyasaya çıkış tarihi 3 Aralık olarak belirtildi. 8 megapiksel ön kamerası ve 2 GB RAM ve 32 GB dâhili hafızası bulunmakta.

YotaPhone 2 Satışa Sunuluyor
YotaPhone 2 Satışa Sunuluyor

Kaynak: engadget

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz