Yeni Serisi ile Assassin Creed Hüsranla Döndü

Yeni Serisi ile Assassin Creed Hüsranla Döndü

İyi bir oyun tasarımcısı ve üreticisi olan Ubisoft uzun zaman alan ve serilerini piyasaya çıkarttığı Assassin Creed için bir yama daha yayınladı. Oyun içerisinde bir suikastçıyı canlandırdığınız için oldukça heyecan verici oyunun çok fazla oynayanı var. Öyle ki bu oyunu Ubisoft seri halde çıkartmasına rağmen hala satış ve oynanış yüzdesi oldukça fazla sayıda.

Oyun yorumcularından her zaman yüksek puan alan bu oyunun son çıkan serisi oyun oynayıcı kişiler tarafından pekte övgü almadı. Bunun sebebi ise oyun içinde çok fazla hata olması Salı günü satışa sunulan bu oyun için oldukça fazla tepki gösteren oyun canavarları sosyal medya üzerinden üreticilere ateş püskürdü.

Oyun içinde kare hızının yavaş bazen de hızlı oluşu ve oyun içinde bulunan animasyonların eksik olması gibi sorunlar oynayıcı kitlesinin tepki göstermesine neden oldu. Öyle ki oyun içindeki zemin üzerinden düşen karakterlerin zemine saplanması gibi büyük hüsran yaratacak sorunlar arasında. Ayrıca Assassin Creed oyununun online oynanması için bölüm açılmış olmasına rağmen Ubisoft sunucularının sorunlu olması dolayısıyla hüsrana tuz biber ekti. Böylesine büyük kitleler sahibi bu oyun için oldukça üzüntü verici bu durumun çok çabuk şekilde düzeltilmesi için Ubisoft gerekeni acilen yapmalı. Yoksa Ubisoft için büyük kayıplar yaşanabilir.

Kaynak: techcrunch

Yeni Serisi ile Assassin Creed Hüsranla Döndü
Yeni Serisi ile Assassin Creed Hüsranla Döndü

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz