Asus Zenfone 5 Ne Kadar?

Asus Zenfone 5 Ne Kadar?

Intel işlemci Asus Zenfone 5, 5 inç ekrana sahip ve fiyatı ile dikkatleri çekiyor. Ekonomik sınıfa giren telefon 1000 TL civarında ki fiyatıyla kullanıcıya neler sunuyor?

Asus markasının ne kadar dayanıklı bilgisayarlar yaptığı herkesçe bilinmektedir. Telefon pazarında da yenilikleri takip ederek yükselişe geçti. Birçok marka ile rekabet etmek için fiyatını uygun tutmaya devam ediyor. Uygun fiyatlı modelleri şuan satıştadır. Bu modeller arasında da Zenfone 5 dikkat çekiyor. Android işletim sistemi olan ve 5 inç ekrana sahip telefonun ekran çözünürlüğü ise 720×1280 piksel olması beğenildi. Ekranı IPS VE GorillaGlass 3,0 sebebiyle kılcal çizilmelere karşıda dayanıklı olması göze çarpıyor.

İşlemcisi ise Intel Atom Z2560. Hafızası microSD Kart ile arttırılabiliyor. Bataryası çok büyük olmasa da yüksek kullanım dışında bir gün kullanılabiliyor. Fiyatı ile karşılaştırıldığında ise bu kullanımı gayet başarılı olarak öne çıkıyor. Asus Zenfone 5,8 megapiksel arka kamera ve 2 megapiksel ön kamera bulunmakta. Arka kısmında kamera için LED flaş bulunuyor. Bluetooth ise 4,0 olarak belirlenmiş. Fiyatı ile karşılaştırıldığında özellikleri geçer not alıyor. 2 GB RAM kapasitesine sahip ve 16 GB dâhili depolama alanı mevcut.

Kaynak: cnet

Asus Zenfone 5 Ne Kadar?
Asus Zenfone 5 Ne Kadar?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz