iPhone çıkardığı ilgi çekici telefonların üzerine dur durak bilmeden yeni nesil giyilebilir teknoloji ile ürettiği Apple Watch’ı tanıtıyor. Bu saat o kadar akıllı ki ilgileri üzerine çekeceği bir kesin ayrıca dünya da Apple tutkunu daha doğrusu gösteriş tutkunu bu kadar çok insan varken Apple’ın bu yeni icadının tutulmaması imkânsız gibi görünüyor. iPhone serileri çıktığı zaman kişiler akın akın yeni nesil telefonu almaya koşuyordu. Ancak Apple Watch için neyi satmak isteyecekleri bilinmez ama bu saati almak herkesin harcı olmayacak orası kesin. Bu kadar büyük heyecan ile beklenilen ürünün tek bir modeli olması büyük hayal kırıklığı yaratırdı ki Apple bunu da düşündü ve 3 farklı model ile birlikte geliyor.

Apple aslında tek bir açıdan baktığınızda size işte teknolojiyi o yaratmayacak da başka kim yapacak gibi bir algı yaratıyor. Ancak insanlar Apple’ın nasıl akılcı baktığını göremiyor. Apple İwatch ile hem saat hayranlarına hem de teknoloji severlere sesleniyor. Saat tutkunları İwatch’a sahip olmak için tüm servetlerini dökebilir bunu aynı şekilde teknoloji severler için de söyleyebiliriz. Her şeyden önemlisi de bu saate sahip olabilmek için yarışacak gösteriş meraklıları var. Onlar bu saati ilk olarak satın alınca adlarını tarihe yazdıracaklarını sanıyorlar. Ancak öyle bir şey olmayacak. Bunu söylerken aldığınız bu ürünün kötü olduğundan söz etmiyorum. Fakat bir saate bu kadar büyük miktarlar verilir mi orası şüpheli…

Her ne olursa olsun İwatch alacaklar için bu ürünün faydalarından da bahsetmeden geçmek olmaz. Eğer İwatch sahibi olursanız şarj sorununuz ortadan kalkacak ve bu alete sadece bir saat demek haksızlık olur. Çünkü tam bir teknoloji devi iPhone cep telefonlarını da sollayarak iPhone ürünlerinin önüne geçti. Ayrıca iWatch’ın 16 karatlık altın kaplama modelini de atlamamak gerekiyor. Tüm iPhone ürünlerinde olduğu gibi bu iWatch’ın altın kaplama ürününü almak için biraz daha tuzlu miktarları gözden çıkarmalısınız. İWatch’ın en güzel özelliği de saatiniz ile konuşabiliyorsunuz ve istediğiniz her şeyi yaptırabiliyorsunuz. İsterseniz mesajlarınıza cevap verin isterseniz sosyal medya ağlarınızda dolanın bu seçenek tamamen sizin istek ve arzunuzu kalmış bir şekilde. iWatch için hala bu fiyatı vermemek gerektiğini düşünüyorum. Ancak ürüne baktığınız zaman nasıl harikalar yarattığını görmemek yaptığı mükemmelliklere bakmamak olmuyor. Ben her ne kadar bu ücretin verilmeyeceğini düşünüyor olsam da meraklıları iPhone’u bu ürününde de yalnız bırakmayacak.

Teknoloji severleri düşünüyorum. Hak vermemek elde değil. Çünkü pek çok üreticiden daha kaliteli ve dayanıklı teknolojik ürün üreten bir firmadan alışveriş yapmaktansa neden gidip sıradan bir firmadan ürün alsın ki. Kendi açımdan düşündüğüm zaman bile teknolojik alette daha kaliteli ürün olsun uzun yıllar dayansın istiyorum. Ancak yeni ürün çıktığı zaman da kendime engel olamayıp hemen satın almak istiyorum. Bu şekilde teknolojiden geri kalmayalım derken bir bakıyorum yıllar ile birlikte elimden bir sürü teknolojik alet geçmiş. Ancak hiçbiri beni tam olarak tatmin etmemiş. iPhone beni tatmin eder. Fakat iPhone telefonun ne kadar kaliteli olduğunu bilmek yüksek ücretli olan bir telefona bu kadar ücret ödeyeceğim anlamına gelmiyor ve sırf bu neden ile iPhone’dan vazgeçerek daha kalitesiz ancak ucuz modeller seçiyorum. Bu sayede çıkan teknolojiyi hem takip etmiş hem de daha az ücret ödemiş oluyorum ki zaten ay da bir defa mutlaka yeni bir teknolojik aletin haberi geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz