Yeni LG Esnek OLED Ekran Görüntüleri

LG mevcut görüntülerin daha da bükebilmesi için oluşturduğu esnek ekranlarını gösterdi. Akıllı telefonlar ve tabletlerde kullanacağı yeni uygulamalar için bir servet sağlayacak yeni esnek OLED ekranları duyurdu.

Yeni LG OLED esnek ekranlar esnetilirken güvenliğini sağlamak için hiçbir cam kullanılmadı.  Tamamen plastikten oluşturuldu. Ancak hala bir akıllı telefon ya da tablet üzerinde bulunmayan ekran bir cam ekrandan beklediğiniz aynı parlaklığı, enerjiyi, verimliliği ve renk üretimi sunmayı vaat ediyor.

OLED ekranın yeni tasarımı hakkında açıklama yapan LG, mevcut bükülebilir OLED aydınlatma modülleri (F6BA40, F6BA30) ince cam tabanlı ve sadece 75 mm sınırlı bükülmesini sağlayabilir. Yeni, tamamen esnek plastik esaslı paneller de aşırı kuvvet uygulandığında paneli yıkıcı tehlikesini ortadan kaldırır ve 30mm bükme radyolar esneklik sağlar dedi.

LG ürünü üretime sokmak için yeni OLED ekranların esnek almaya hazır ortaklarını ve mühendislik örnekleri sağlama sürecinde olduğunu söyledi. Esnek ekranların fiyatlandırmayı ne kadar arttıracağı ya da dünya çapındaki kullanılabilirliği hakkında hiçbir bilgi verilmedi.

 

Yeni LG Esnek OLED Ekran Görüntüleri
Yeni LG Esnek OLED Ekran Görüntüleri

Yeni LG OLED esnek ekranlar hakkında daha fazla bilgi için oleddisplay sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: OD, Liliputing

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz