Apple’ın tüm Dünya üzerindeki üstünlüğünü bilmeyen yok. Hele ki Apple’ın mucizevi akıllı telefonlarının adını duymayan kalmamıştır. Apple ise günden güne kendini daha da güçlendirerek bu gücünü akıllı telefonlarına yansıtıyor ve Apple bir sonraki yeni iPhone modellerinin şimdikinden daha güçlü olması için canla başla çalışıyor ve yeni iPhone’lar günümüzün en son teknolojisine sahip olacak.

Apple hakkında yayımlanan bilgilere göre yeni iPhone akıllı telefonlar Samsung’un Galaxy S6 ve S6/Edge’de kullanmış olduğu LPDDR4 RAM ile çalışacak. 2 GB LPDDR4 RAM’i bünyesinde barındıracak olan yeni iPhone cihazları, gelecek yılda en az 32 GB dahili depolama hafızasına sahip olacak. Bilindiği gibi iPhone şu anda en düşük 16 GB dahili depolama hafızasına sahipken, gelecek yıl en az 32 GB dahili hafıza ile kullanıcılara daha fazla depolama alanı sunacak.

Apple’ın iPhone 6 ve 6/Plus’ta kullanmış olduğu 8 megapiksel çözünürlük sunan geniş açılı iSight kamerası ise gelecek yıl 20 megapiksel çözünürlük ve 4K video çekimi sunacak ve gelişen kamerasının yanında ise çift LED flaş kamerada yerini alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz