Yeni Black Berry Telefonu Rio Z20

Piyasa içinde yeniden yer bulmaya çalışan firmalar yeni ürünleri ile piyasaya çıkmayı hedeflemekte. Ürünlerini daha pazara sunmadan reklamlarına başlayarak birçok kişinin aklında yer etmeyi amaçlayan firmalar fazla satış yapan popüler ürünlerden daha fazla satış yapabilmek için gereken özeni gösteriyorlar.

Bu tür firmalardan biri olan bir BlackBerry de yeni ürünü olan Rio Z20 akıllı telefonu piyasaya sürülmeden önce kendiyle alakalı birçok haberi önünden geldi. BlackBerry telefon piyasasındaki sıralamada oldukça aşağıda olduğunun farkında olduğu için ve yeniden eski günlerindeki şaşalı dönemine dönmeyi oldukça fazla istiyor. Bu görevde ilk üreteceği ve piyasaya süreceği Rio Z20 telefonu 1280×720 çözünürlüğünde tam 5 inç ekranı bulunmaktadır. Hızlı bir yapıya sahip olması için çift çekirdekli 1.5 GHz işlemciye sahip olan bu telefon özelliği ile oldukça fazla ses getireceğe benzemekte. BlackBerry telefonları ilk akıllı telefon denebilecek bir geçmişe sahip mail alma ve gönderme yönünden oldukça fazla kullanışlı idi.

Ancak yönetsel bazı sorunlarla karşılaşınca bu sorunların üstesinden gelemeyen telefon piyasada git gide aşağılara çekildi. Bu durumu tersine çevirebilmek için yukarıda bazı özellikleri sunulan bu Rio Z20 modeli ile yetinmeyip kararlı adımlarına daha üstün telefonlarla devam edeceğe benzemekte.

Yeni Black Berry Telefonu Rio Z20
Yeni Black Berry Telefonu Rio Z20

Kaynak: Log

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz