Xiaomi Rekor Kırmaya Alıştı

Xiaomi bugüne kadar Hindistan’da 1 milyon akıllı telefon sattı. Bu yıl Xiaomi iç pazara yönelik olan Çin dışına çıkmaya cesaret ederek Hindistan’a yöneldiXiaomi Şimdi aylardan beri Hint yarımadasındaki en büyük perakendecisi ortaklığı Flipkart ile hemen hemen haftalık flaş satışlarda birinci oldu. Ve görünüşe göre bu oldukça iyi gidiyor demek oluyor.

Hindistan, Manu Kumar Jain için Xiaomi patronu, şirket bir milyondan fazla akıllı telefon satmayı başarmıştır diyerek bugün Twitter üzerinden sevincini paylaştı.

Bu ayın başlarında, bazı isimsiz bir ayrıntılar da oldu. Xiaomi telefon tesisatı kıta için sınırlı sayıda olmuştur ve nasıl olduysa kesinlikle etkileyici bir tavır sergilemişlerdir. Yeni bir cep telefonunun bu kadar yükselmesi rekor sayılır. Akıllı telefon üreticisi önümüzdeki yıl daha fazla adet satmaya yönelmeyi düşünüyor. Hindistan’da ürünlerin talebini hafife almayacağı da çok net şekilde görülüyor.

Diğer taraftan 2015 yılı kesinlikle ilginç bir yıl olacak. Çünkü OnePlus ve Yu alt markası ile Micromax gibi şirketler endişeli ve Xiaomi’nin müşterilerini almasından korkuyorlar. Xiaomi ise dünya’ya yayılma çabasında kendini çok üstün görüyor.

 

Xiaomi Rekor Kırmaya Alıştı
Xiaomi Rekor Kırmaya Alıştı

Kaynak: bgr.in

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz