Samsung Z1 Canlı Resimleri Ortaya Çıktı

Samsung Z1 Tizen tabanlı akıllı telefonun kullanılabilirliği ve görünümü ile ilgili detayları neredeyse bir hafta önce sızdırılmıştı. Telefondan canlı resimler ardı sıra geldi ve bize Samsung’a inanmak için nedenler vererek beklememizi sağladı. Bugün gönderilen resimler sayesinde cihaz hakkında daha fazla bilgiye ulaşabildik.

Telefon 800 x 480 piksel çözünürlük ve 768 MB RAM ile hala belirtilmemiş çift çekirdekli 1.2 GHz işlemci ile gelecek. 4 inç ekran ile tipik bir düşük-uç bütçe cihazdır. Dahili depolama kasadaki microSD kart yuvası ile genişletilebilir ve 4 GB’ın altında olduğu düşünülmektedir. Arka kapakta 1,500 mAh pil yatıyor olacaktır.

Z1 çift SIM kart yuvası ve 3G özelliği, Wi-Fi b / g / n, Bluetooth 4.0, GPS ve FM radyo özelliğine sahip olacaktır. Arkada bir 3 MP LED flaşlı kamera ve önde 0.3 MP kamerası olacak olan Samsung, iki mütevazı kamera ile donatmıştır.

Şirket hoş geldin ile cihazı tanıtması için seçtiği ilk ülke Hindistan olara belirlendi ve telefonun lansmanı için 18 Ocak amaçlamaktadır. Daha sonra, Samsung Z1 Çin ve Güney Kore’de satışa sunulacak. Ücretlendirme ise 90 doların altında olması muhtemeldir.

 

Samsung Z1 Canlı Resimleri Ortaya Çıktı
Samsung Z1 Canlı Resimleri Ortaya Çıktı

Kaynak: GSMArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz