Xiaomi Ne Planlıyor

Xiaomi ilk beş büyük akıllı telefon üreticileri listesine girmeyi başarmıştır. Ancak Apple ve Samsung gibi pazarlarda çok da faaliyet gösteremiyor. Şirket ağırlıklı olarak Çin’de faaliyet içinde ve bunun dışında Hindistan ve Malezya gibi diğer gelişmekte olan piyasalara genişledi.

Şirket Amerika Birleşik Devletleri gibi büyük pazarlara girme için acele etmiyor ama bu pazarda yer alması az da olsa bir olasılık var gibi görünüyor. Yeni bir rapora göre, Çinli şirket San Francisco’da 12 Şubat’ta bir etkinlik planlıyor.

Teknoloji merkezlerinin arkasındaki ana itici henüz bilmiyor, ancak Çinli şirket, ABD için genişleme planları hakkında bazı detayları paylaşmak isteyebilir ya da ABD pazarı için donanım çeşitliliği başlatmak istiyor olabilir. Bunlar gibi birçok ihtimal var. Şirket, sadece bir araştırma ve geliştirme merkezi ya da ABD şirketleri ile ortaklık başlatmayı planlıyor da olabilir. Birkaç seçenek arasından ne çıkacak merakla bekliyoruz. Şirketin ne düşündüğü hakkında elimizde ipucu yok.

Xiaomi kendi flaş satış modelini takip ederek zaten Hindistan’da başarı adil bir pay aldı ve sadece Flipkart aracılığıyla cihazlarını sattı.

 

Xiaomi Ne Planlıyor
Xiaomi Ne Planlıyor

Xiaomi ne yapmayı planladığı görülecektir, ancak 12 Şubat’ta ilginç bir şey olacak mı diye bekliyor olacağız.

Kaynak: AndroidHeadlines

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz