Xiaomi MI5 CES 2015 Etkinliğinde Olacak

Çok uzun zaman önce, son derece ince çerçeveler yanı sıra cihazın üstünde şirketin Mi logolu ürününden bahsetmiştik. Sözde Xiaomi MI5 görüntüleri sonunda sızdırıldı.

Yeni bir rapora göre, Xiaomi MI5 Tüketiciler Elektroniği Fuarı’nda (CES) Las Vegas 2015 kapsamında sonraki ay gelecek ay gün ışığı görebilecek.

Mobil telekom analisti Sun Changxu göre, yakışıklı 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe spor dev 5.7 inç ekran ile gelebilir. Analisti de Xiaomi MI4’te olduğu gibi yakışıklı Adreno 430 grafik işleme, yanı sıra üründe bir 20.7MP kamera ile 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 yonga seti ile gelmesini için bekliyor. Bu nedeniyle Snapdragon 810 yongaseti gecikmelerine rağmen cihazı Snapdragon 810 ile görmek ilginç olabilir. Ancak raporda hala bu konudan bahsediliyor.

Xiaomi başlangıcını yapmak görmek için ABD genişleme planları hakkında duyurabilir bir olasılık da var. Şirket son derece uygun fiyat etiketi özelliklerine mükemmel bir set sunan son derece popüler cihaz sunacak. Bu ürün Asya piyasalarında başarıları ile kendi payına düşeni aldı ve akıllıca fiyatlarla Batı’da da aynı dikkati üzerine çekebilir.

 

Xiaomi MI5 CES 2015 Etkinliğinde Olacak
Xiaomi MI5 CES 2015 Etkinliğinde Olacak

Kaynak: PhoneArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz