Raccoon Google Play Masaüstü İstemcisi APK Dosyalarını İndirmenize Olanak Sağlar

Google Play Store yüklü Play Store’da ile bir Android cihaz varsayarak Android uygulamaları yüklemek için işinizi kolaylaştırır.

Play Store’a var olan ya da sadece size daha sonra sideload olabilir uygulamalar indirmek için başka bir yol kullanmanız gerekebilir. Kurulabilir Android uygulamaları indirmek istemeyen bir cihaz çalıştırıyorsanız size Raccoon gereklidir.

Geliştirici Onyxbits sadece bunu sağlayan bir aracıdır. Buna Raccoon denir ve Play Store arama ve masaüstünüze Android APK yükleyici dosyalarını indirmenize olanak sağlayan Google Play için bir masaüstü istemcisi bulunuyor.

Cihazınızı sideload ya da sadece güvenli tutmak için bilgisayarınızda saklayabilirsiniz. Böylece dosyaları indirmek için Raccoon kullanabilirsiniz. Size gelecekteki güncellemeler ile mutsuz durumda cihazınızda yüklenen uygulamaların yedeklerini depolamak istiyorsanız bu da kullanışlı gelebilir.

Raccoon bir Android cihazı olarak Google’a kendisini tanıtır ve son zamanlarda yayımlanan Raccoon v3.3 ile başlayan yazılım size Google’ın mobil son sürümü ile uyumlu olan uygulamaları indirmek için izin veren Android 5.0 Lollipop cihazlarda çalışır.

Google kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmeniz gerekir. Ancak bir üçüncü taraf uygulaması ile çalışıyor olmasından rahatsız iseniz, sadece raccoon ile kullanmak için yeni bir Google hesabı oluşturma sizi rahatlatabilir. Rakun için kaynak kodu da Github mevcuttur. Bu nedenle sizin hesap bilgilerinizden emin olmak için kodu kontrol edebilirsiniz.

Raccoon hakkında daha fazla bilgi XDA-Developers forumu da mevcuttur.

 

Raccoon Google Play Masaüstü İstemcisi APK Dosyalarını İndirmenize Olanak Sağlar
Raccoon Google Play Masaüstü İstemcisi APK Dosyalarını İndirmenize Olanak Sağlar

Kaynak: Reddit

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz