Merkezi Çin olan üretim friması Xiaomi şu sıralarda 64-bitlik çipsetli bir tablet üzerinde çalışıyor. Özellikle görselliği ile öne çıkan tabletin donanım açısından da üstün özelliklere sahip olması bekleniyor.

Xiaomi son yıllarda yaptığı ataklarla dünya genelinde bilişim alanında öncü firmalardan biri haline geldi. Dünya konumunda üçüncü sıraya yükselen üretici firma birçok ürününün özellikle görselliği ile ön plana çıkmasını sağlıyor.

Görsellik açısından farklı renk seçenekleri sunacak olan Xiaomi tablet HD çözünürlük kalitesinde olacak. Bunu sağlamaya teknolojisini bünyesinde çalışmakta olan bilişimciler aracılığıyla sağlayan firma 9.2 inç değerlerinde ekranı ile ellerden düşmeyecek bir tablet üretiyor. Cihazda bulunan 8 GB değerindeki dahili depolama alanı 1 GB’lık RAM kapasitesini üst seviyelere çekiyor. Firma tarafından yayınlanan görsellerde tabletlerin ne arka yüzlerinde ne de ön yüzlerinde kamera olduğu, firmanın farklı bir inovasyon ile görüntü çekme işlemini sağlayacak bir cihaz üretmesi bekleniyor.

Firmanın daha önce üretmiş olduğu MiPad cihazlarına kıyasla daha büyük bir ekran seçeneğini sunan bu tabletler uygun fiyatı ile de çok sayıda alıcıya hitap etmesi bekleniyor. MiPad satışa sunulur sunulmaz çok kısa sürede 50 bin adet gibi muazzam bir sayıda satış yakalamıştı bakalım bu tablette de bu satış oranı yakalanabilecek mi ya da bu satış oranı geçilebilecek mi? Cihazda SIM kart slotu ve 5.0 sürümü ile Lollipop uygulamasının olması bekleniyor.

64-bitlik Xiaomi tablette 1.2 GHz Snapdragon 410 işlemci bulunuyor, çoğu android cihazda kullanılan Snapdragon işletim sistemleri içerisinde 410 işlemci üstün özellikler sunuyor. Cihazdaki grafik işlemcisini de Adreno 306 olarak seçene Xiaomi’nin ne kadar isabetli kararlar aldığını çok kısa sürede göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz