Sony Xperia Z3 İncelemesi

Sony Xperia Z3 İncelemesi

Sony Xperia Z3 akıllı telefon son birkaç hafta içinde ABD’de T-Mobile ön siparişi için mevcut olmuştu ve şimdi taşıyıcı kendi ağında yeni bir hizmet sunuyor.

Xperia Z3 T-Mobile mağazalarında mevcut ve ayrıca kendi online mağazasında da satın alımlar için bekliyor. Cihaz, T-Mobile’ın Uncarrier planları arasında mevcut görünüyor ve 24 ay içinde veya ön ödemeli 630 dolar için her ay 26,25 dolar ödenerek cihaz satın alınabilecek.

Sony Xperia Z3 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 5.2 inç tam yüksek çözünürlüklü ekran ile geliyor. Bir hatırlatma olarak, cihazda 2.5GHz saat hızında bir dört çekirdekli Snapdragon işlemci bulunuyor.

Cihazın diğer özellikleri arasında öne çıkanlar 3GB RAM, bir Adreno 330 GPU ve dahili depolama 16GB olarak yer alıyor. Aynı zamanda 128 GB!a kadar yükseltilebilir olan ve genişleme için olanak sağlayan microSD kart yuvası ile birlikte gelecek.

Sony Xperia Z3 2.2 megapiksel ön kamera ile geliyor ve arkasında  20.7 megapiksel çözünürlüklü Sony Exmor RS kamerası yer alıyor. Cihaz aynı zamanda bir 3100 mAh pil ve Android 4.4 KitKat’ta ile birlikte geliyor.

Kaynak: t-mobile

Sony Xperia Z3 İncelemesi
Sony Xperia Z3 İncelemesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz