Xbox’a Yeni Özellikler Geliyor!

Microsoft bugün Xbox Etkinlik ve Önerilen Arkadaşlar şeklinde Xbox.com web sitesine eklenen yeni özelliklerini duyurdu.

Yeni özellikler Xbox sahiplerine arkadaşlarının başarılarını izleme ve herhangi bir tarayıcıdan doğrudan GameDVR klipleri görüntülemeyi sağlar.

Önerilen Arkadaşlar özelliği Xbox One oyun için çevrimiçinde yeni arkadaşlar bulmanıza yardımcı olur. Adından da anlaşılacağı gibi yeni arkadaş bulmak için dizayn edilmiştir. Eğer arkadaşlarınız ve sosyal oyun ağı ile irtibatta kalmak isterseniz özelliklere ücretsiz Xbox One SmartGlass uygulaması yoluyla ulaşılabilirsiniz.

Yeni Xbox Etkinliği hakkında daha fazla bilgi ve Önerilen Arkadaşlık ayrıntıları için Majar Nelson web sitesine bakabilirsiniz.

Daha önce Phil Spencer Microsoft’un merakla beklenen Xbox One ekran özelliği gelişimini ve ilerleme kaydettiğini gösteren ekran görüntülerini Tweet aracılığıyla duyurdu. Yayınlanan yeni ekran özellikleri hakkında daha fazla bilgi için yakında Xbox Live web sitesine üzerinden bilgi edineceğiz.

 

Xbox’a Yeni Özellikler Geliyor!
Xbox’a Yeni Özellikler Geliyor!

Microsoft Xbox One özelleştirilmiş AMD Jaguar 8 çekirdekli işlemci tarafından desteklenmektedir. Direct X 11 grafik için özel bir grafik işlemcisi ile donatılmıştır. 32 MB esram yüksek bant genişliği ile  8 GB RAM tarafından desteklenmektedir.

Kaynak: Major Nelson

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz