Xbox ve PS4 Konsollara Strateji Oyunu

Xbox One ve PlayStation kendi clasik risk board game kurulu oyunun hayranlarına Risk video oyunu sunuyor. Her iki sistem için satın alınabilir olan oyunun artık kullanılabilir olduğunu bilmek ilginizi çekecektir.

RİSK oyunu Ubisoft tarafından geliştirilen, dijital başlık fiziksel strateji, kart ve masa oyununa dönüştüren, hem çevrimiçi hem de lig oyun modlarını destekleyen ve kabaca 3 GB olarak indirilebilen bir oyundur.

Oyunun Xbox One ve PS4 versiyonları 15 dolardan satılıyor ve eski Xbox 360 ve PlayStation 3 konsolları üzerinde çalışıyor.

Küresel hakimiyet sunan klasik oyun modern savaş RİSKİNİ karşılar. Modern orduları ile yakın gelecekte RİSK’e adımlar atılır. Standart olarak 2010 kurallarını kullanarak, Risk heyecan verici stratejik bir deneyim sunuyor. 3D klasik harita düzeni ile mücadele edin ve yüksek teknoloji kontrol odasından savaşı yönlendirin. Tüm dünya hakimiyetini klasik oyunda modern savaş tankları, uçakları ve piyadeleri ile sağlayın. Xbox Canlı ligde oynamak için dünyanın dört bir yanından gelen insanlarla rekabet edin.

 

Xbox ve PS4 Konsollara Strateji Oyunu
Xbox ve PS4 Konsollara Strateji Oyunu

İlk kez RİSK video oyunu Iris oynayanlara misyonlarda taktik ve rehberlik için öğreticiler geri bildirim ile bir yapay zeka tanıtır. Yeni RİSK video oyun hakkında daha fazla bilgi ve detaylar için PSN veya Xbox Live web sitesine göz atabilirsiniz.

Kaynak: GameSpot

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz