Samsung Galaxy S6, Sony Xperia Z4 ve yeni HTC One M9 dahil olmak üzere birçok yeni akıllı telefon önümüzdeki ay MWC 2015’te tanıtılacak. Yeni amiral gemisi cihazları görmek için sabırsızlananlar için gerçek görüntüler paylaşıldı.

Bazı yeni fotoğraflar ise HTC One M9’a ait. Fotoğraflar Fransız sitesi Nowhereelse tarafından sızdırıldı.

Fotoğraflarda yeni cihazın, selefi HTC One M8’e benzer bir tasarıma sahip olduğunu görebilirsiniz. Şirket HTC One M9 model üzerinde tasarıma değil de donanım güncellemelerine önem vermiş gibi görünüyor.

Daha önce M9’un kameralarının büyük bir güncelleme alacağını duyduk ve bu haberler doğru gibi görünüyor çünkü yakışıklı yüksek özellikli ön ve arka kameralar ile gelecek.

HTC One M9 selfie kamerası görüntülü sohbet için tasarlanmış ve 13 megapiksel özellik sunacak. Aygıtın arkadaki kamera 20.7 megapiksel sensör ile gelecek. Sony’nin Exmor RS sensörleri de cihazda yer alacak.

HTC One M9’un Gerçek Görüntülerine Hazır Mısınız?
HTC One M9’un Gerçek Görüntülerine Hazır Mısınız?

Yeni M9 ‘un diğer özellikleri 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip QHD 5 inç ekrana sahip olması ve ayrıca 3 GB RAM, 64-bit okta çekirdekli Snapdragon 810 işlemci ile gelmesidir. Cihaz aynı zamanda Android Lollipop ile gelecek.

 

HTC One M9’un Gerçek Görüntülerine Hazır Mısınız?
HTC One M9’un Gerçek Görüntülerine Hazır Mısınız?

Önümüzdeki ay 5 inç ekran özelliği ile gelecek olan One M9’un Plus lakaplı daha büyük versiyonunu da görebiliriz.

Kaynak: Nowhereelse

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz