Xbox One Sistem Güncelleme Detaylarını Açıkladı

Microsoft, Major Nelson web sitesi üzerinden Xbox One Mart güncelleme sistemi detaylarını açıkladı.

Xbox mühendislik ekibi Larry Hryb ve Richard Irving Xbox Live’ın ekran içerdiğinden bahsetti.

Oyun oynarken bir ekran görüntüsü yakalamak için Xbox düğmesini çift dokunarak ya da ekran kaydetmek için Y tuşuna basarak Xbox One konsolunda ekran görüntülerini alabilirsiniz. Xbox One Kinect ile donatılmıştır. Birr ekran görüntüsü kaydetmek için Xbox bir ekran görüntüsü alın anlamında olan Xbox one take a screenshoot diyebilirsiniz.

Oyun kliplerine ek olarak ekranı yönetebilirsiniz. Bunun için Yükle uygulaması güncellenmektedir. Yükle uygulaması tam ekran modunda ekranı görüntüleyerek, arka plan olarak bir ekran kullanmak için Menü düğmesine basın ve arka plan olarak ayarlayın seçeneğini tıklayın.

Önerilen arkadaşlar için yenilik, , arkadaş listesini bulmak ve arkadaş eklemeye yardımcı olacaktır. Önerilen arkadaşlar tanıyor olabileceğiniz insanları içerecektir. Böylece etkinlik için daha fazla arkadaş bulabilir ve kliplerinizi onlarla paylaşabilirsiniz.

Adına Paylaşım seçeneğinde gerçek adınızı paylaşmak için iki yeni yol sunuyoruz. Tüm arkadaşlarınızla beraber veya Xbox Live toplumdaki herkese. Paylaşma yapabilir ya da hiçbirini seçerek paylaşma yapmayabilirsiniz. Gamertags Xbox Live’da kendinizi tanıtmadan, gerçek adınızı paylaşmanın birincil yöntemi gametaglarınızda insanların sizi tanıyabilmesidir.

Şeffaflık – geribildirim dinlemeye devam ediyoruz. Arka plan görüntüleri için şeffaflık düzeyini değiştirmek adına etkinleştirmek için bir ayar ekliyoruz. Ayarlar gidin -> My Xbox -> Tile transparency

Xbox One Sistem Güncelleme Detaylarını Açıkladı
Xbox One Sistem Güncelleme Detaylarını Açıkladı

Gizlilik ve çevrimiçi güvenlik ayarları için Bing yardım edecek. Xbox kullanırken, kullanıcıların toplama ses verilerinin analizini izin için bir seçenek oluşturmak adına sesli arama veri paylaşımı için yeni bir ayar eklendi.

Kaynak: Major Nelson

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz