Cep Telefonundan Görüntü Yazdırın

Dijital görüntüleri fiziksel baskılara dönüştürmek isterseniz, baskılı telefon fotoğrafçıları Instant Lab akılı telefon yazıcısı ile taşınabilir çözüm üretebilirsiniz.

Yeni yuvasını kullanarak Instant Lab Akıllı Telefon yazıcı hem iOS ve hem de Android cihazları destekler ve bir anda dijital fotoğrafların fiziksel bir kopyasını oluşturmanıza olanak sağlar.

2012 yılında Impossible Projesi (TIP) fiziksel baskılar oluşturmak için olanak sağlayan bir anlık fotoğraf baskı kitidir. Yeni Anında Lab Evrensel kit ile Samsung ve neredeyse tüm Apple iOS cihazların yanı sıra Android akıllı telefonlar içinde geliyor. Onlar dışında HTC, Sony, ve Google’ın Nexus serisinde birkaç isim bu üründen yararlanabilir. Tam liste veya desteklenen telefonlar için TIP web sitesine bakabilirsiniz.

Akıllı telefon mobil baskı çözümleri de oldukça retro bir tarz oluşturur. Instant Lab Akıllı Telefon Printer Polaroid format anında fotoğraflara iOS / Android akıllı telefonlar ve tabletler üzerinde dijital görüntüler sağlamak için tek yoldur. IOS ve Android için artık son ücretsiz Imposible Proje App mevcuttur.

 

Cep Telefonundan Görüntü Yazdırın
Cep Telefonundan Görüntü Yazdırın

Yeni Instant Lab Akıllı Telefon Printer kiti hakkında daha fazla bilgi için TIP web sitesine bakabilirsiniz.

Kaynak: Engadget

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz