Microsoft’un en çok beklenen oyun konsolu Xbox One’ın satışı kısa süre sonra ülkemizde gerçekleşecek. Asya pazarında ne kadara satılığını öğrendik.

Xbox One ülkemizdeki kullanıcılarını bekliyor. Ülkemize gelmeden yurtdışından getirmiş ya da alternatif yollarla cihaza sahip olmuş olanlar ise cihazlarına çoktan kavuştu. Ön siparişe açılmış olan konsol 5 Eylül gününde resmi satışlara başlanacak. Ürünün ülkemizde ne kadar olacağına dair bir bilgi henüz verilmedi.

2 Eylül günü Japonya’da satışa sunulan ürünün Kinect’li satış fiyatı 479 dolar oldu. Ayrıca 23 Eylül tarihinde dünyanın çeşitli yerlerinde satışa sunulacak olan Xbox One’ın Hindistan’daki Kinect’siz fiyatı 790 dolar olacak ve dünyanın çeşitli yerlerinde yine oyunlar ile birlikte satışa sunulacak. Hong Kong’da ürün 539 dolardan satışa sunulacak, Singapur’da 591 dolar ve Tayvan’da 534 dolar ile kullanıcılarına ulaşacak. Gözümüzü Kore pazarına çevirdiğimiz de ise 629 dolar fiyat etiketi olacağı söylenmiştir. Peki, ülkemizde satış fiyatı ne olacak.

Xbox One Kinect’le ve oyunlarla birlikte 530 ile 760 dolar arasında değişerek Asya’da satışa sunulmuş olacak. 2 Eylül dolar kurundan düşünülürse bu fiyat TL cinsinden bakıldığında 1148 ve 1634 TL arasında bir yerlerde bulunmaktadır. Düşüldüğünde ülkemize ürün Kinect’li olarak geldiğinde satış fiyatı, gelecek oyunlardaki alternatifi ile birlikte 1599 ve ya 1999 TL aralığında fiyat etiketleri üzerinden satışa sunulması bekleniyor.

XBOX ONE
XBOX ONE

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz