Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto X + 1 cephesinden yeni bilgiler ve görüntüler ortaya çıktı. Cihaz çok hoş ahşap arka bir kapağa sahip olarak görülüyor.

Motorola, Moto X + 1 4 Eylül’de satışa sunulacak. Telefon hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Cihazda sızan ön ve arka tarafının görüntüleri sayesinde artık cihazın neye benzediğini çok net şekilde biliyoruz.

Telefonu arka yüzeyinde çok farklı bir malzeme kullanılacağını duymuştuk. Cihaz hakkında kot yüzeyi, plastik, ahşap veya karbon fiber kullanılacağını tahmin ederken cihazın deri kaplamalı görseli elimize ulaşmıştı.

Yeni görsellerle birlikte tüm dedikodular doğrulandı ve cihazın ahşap halini görmüş olduk. Ahşap arka kapağı ile dikkat çeken telefonun arkasında çok büyük şekilde Motorola logosu yer almış.

Bu logo söylentilere bakılırsa aslında bir buton olarak kullanılmış. Arka tarafta konumlandırılmış olan buton aslında güç butonu olacak ama isteğinize göre onu kişiselleştirip farklı amaçlar için kullanabileceksiniz.

Cihazın ön tarafına bakarsak gözümüze ilk önce HTC’nin Boomsound’una benzeyen ses çıkışları göze çarpıyor. Ayrıca 4 sensör ve Moto uygulaması da yer alıyor. Bu 4 sensörün tam olarak neden konumlandırıldığını anlayamadık ama Amazon’un 3 boyuta sahip ara yüzlü Fire Phone2u aklımıza getirdi.

4 Eylül günü tanıtılacak olan Moto X+ 1, Verizon operatörü için 17 Eylül’de satışa sunulacak. Ülkemize ne zaman geleceği bilinmiyor.

MOTO X+ 1
MOTO X+ 1
Paylaş
Önceki İçerikGalaxy S Duo 3 Satışa Sunuldu
Sonraki İçerikXbox One Orta Asya Fiyatı
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz