World of Warcraft Warlords of Draenor'daki Genişleme İçerikleri

World of Warcraft Warlords of Draenor’daki Genişleme İçerikleri

World of Warcraft oyun dünyası şimdi popüler MMORPG beşinci genişleme paketi üzerinde çalışıyor. Yeni genişleme paketi Draenor’daki savaşağalarını hedef alıyor ve şu anda üç sürüm ile satın alınabilir durumda. Bir standart fizik versiyonu 49,99 dolar maliyetli olan oyunda ayrıca oyuncular 89,99 dolar için perakende koleksiyoncu sürümü, bir dijital deluxe sürümü 69,99 dolar için alabilecek.

Oyunun lüks dijital ve koleksiyoncu sürümleri oyunda oyunculara yardım etmek için ek içeriğe sahip. Koleksiyoncu sürümü de sahneleri Blu-ray film ve bir mouse pad arkasında, bir ciltli sanat kitabı ile geliyor. Draenor‘daki ve savaş ağaları Demir Definesi, Warcraft tarihinin rezil Ork klan bir orduya karşı savaşan oyuncular göreceksiniz.

Oyuncular Draenor’daki, Warcraft tarihinin Ork ve Draenei ırklar ve karakterler ile ev dünyasını keşfetmenize olanak sağlayacak. Oyuncular NPC karakterleri kendilerine garnizon kurmak ve komuta etmek için çabaya giriyor. Genişleme karakter o seviyeye ulaşmış değilse en azından seviye 90. olmasını oyuncu karakter üstünlüğü gerektirir, ücretsiz boost 90. Oyuncular kendi karakterlerini yukarı seviyeye taşımaları mümkün olacak. Seviyeye karakteri getiren genişleme ile bir karakter için dahil olup yeni bir seviye kapağı 100’de açılacaktır.

Kaynak: blizzard

World of Warcraft Warlords of Draenor'daki Genişleme İçerikleri
World of Warcraft Warlords of Draenor’daki Genişleme İçerikleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz