Proper Audio 2 iOS, Android, Mac OSX, Blackberry, Windows Uyumlu

StudioProper tarafından oluşturulan yeni bir tasarım ilginizi çekebilir. Yeni iPhone hoparlör için piyasada iPhone kullanıcıları ona Proper Audio 2 olarak isim verdi.

Proper Audio 2 iPhone hoparlör duvara monte edilecek ve yeterince şık durmaya yeterli olacak hem de taşınabilir olacak. Proper Audio 2 iPhone hoparlör projesi hakkında yaratıcıları, Proper Audio 2 diskler siyah veya beyaz olarak mevcuttur ve basit bir kuruluma sahiptir. Ücretsiz 3M yapıştırıcı ile 2 saniye içinde monte edilebilir. Kurulduktan sonra istenirse hızlı şekilde monte edildiği gibi çıkarılacak. Bunun için bir tık çevirmeniz yeterli olacak. Bir duvara hoparlör koymak sadece delicesine iyi görünüyor ama kulak seviyesinden yükseğe koyulursa müziğin en iyi şekilde yayılmasını sağlarsınız. Tek başına dinleyerek ya da arkadaşlarla dolu bir odada yüksek ses deneyiminden yararlanacaksınız.

İnce, düşük profilli size herhangi bir zamanda nerede olursanız olun, yanınızda uygunluk sağlayacak. Her odada bir duvara yapışması sizi rahat hissettirecek. Yani diskler monte ve demonte de zorluk çıkarmayacak. Akülü olan diskin tek bir şarjla tam 8 saat kullanım sunacak. Aynı zamanda her yerde, herhangi bir yüzey üzerinde dinlenmek için yumuşak kauçuk tabanı ile hafif ve dayanıklı olacak.

Proper Audio 2 kablosuz bağlantı ve kablolar olmadan yani sınırları olmadan müzik çalmak için izin verecek. Bluetooth tarafından desteklenmekte ve hemen hemen her akıllı telefon, tablet, dizüstü bilgisayar Bluetooth ile donatılmıştır. Evrensel uyumlu olan disk iOS, Android, Mac OSX, Blackberry, Windows ile çalışacak.

Proper Audio 2 iOS, Android, Mac OSX, Blackberry, Windows Uyumlu
Proper Audio 2 iOS, Android, Mac OSX, Blackberry, Windows Uyumlu

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz