Windows Phone, bünyesinde ki çeşitli uygulamalar ile her hafta çok ciddi bir yükselişte olan önemli bir mobil işletim sistemi konumunda. Haliyle bizlerde Windows Phone dünyasında ki popüler uygulamaları sizler için takip ediyor, özel haberlerimiz içerisinde bu uygulamalardan bahsediyoruz. Son dönemlerin en çok yükselişte olan popüler uygulamalarını ise, sizler için listeledik.

Son Haftaların Popüler Uygulamaları

1) FIFA 15 Ultimate Team

Mobil dünyada oynana futbollar, genelde grafikleri nedeni ile eleştirilir. IFA 15 Ultimate Team, bu durumu tamamen ortadan kaldırıyor ve sizlere mobil dünyanın en kaliteli, en özel grafiklerine sahip futbol oyunu seçeneğini sunuyor. 500 lisanslı takımın yer aldığı ve 10 bini aşkın oyuncunun sunulduğu bir mobil futbol dünyası sizleri bekliyor.

2) Caledos Runner

Bugün ne kadar koştunuz? Ne kadar mesafe ilerlediniz? Kaç kalori yaktınız? İşte, tüm bu soruların cevabını bu uygulama sizlere sunuyor. Özel içeriği ve yapısı ile, tüm spor süreçlerinde yanınız da oluyor. Sizler de koşularınızı belli bir düzende tutmak adına bu uygulamayı deneyebilir, takip edebilirsiniz. Üstelik sonuçları, sosyal medyada paylaşmanıza da olanak tanıyor.

3) Tubecast

Özel tasarımı, kolay kullanım yapısı, alt yazı desteği ve bildirimlerin kesintisiz olarak iletilmesi gibi bir çok özelliği ile Windows Phone dünyasında ki en iyi Youtube uygulamalarının başında yer alıyor. Bu uygulama ile Youtube sizin için çok daha eğlenceli ve anlık olarak takip edebileceğiniz bir plâtform haline geliyor.

4) Turkish Airlines

Özellikle sürekli olarak uçuşları olanlar için ideal bir uygulama. Doğrudan THY tarafından hazırlanan resmi Windows Phone Turkish Airlines uygulaması olan bu seçenek, sizlere uçuşunuz ile ilgili tüm detayları öğrenme, bilet alma, check-in işlemlerini yapma, anlık uçuş gelişmelerini takip etme gibi bir çok aşamada ihtiyacınız olan tüm bilgileri özel bir sitem içerisinde sunuyor.

Şimdilik sizlere bahsedebileceğimiz başlıca popüler uygulamalar bu şekilde. Kısa süre içerisinde yeni uygulama haberleri, bilgileri ve detayları ile sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz