Windows 10’un Yeni işletim sisteminin tam sürümünü bekleyemeyen ve bu sebeple Build sürümlerini kullanmayı tercih eden kullanıcılara Microsoft’tan güzel haberler geldi.

Windows 10 Build 10122 şu an için yeni işletim sisteminin en son sürümü. Build 10122’nin servis edilmesinin üzerinden henüz sadece birkaç hafta geçmesine rağmen, geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerle birlikte, Windows 10 Build’in yeni sürümünün çıkacağı anlaşılmıştı. Ancak Microsoft, bugün itibariyle yeni sürüme biraz daha zaman olduğunu gösterdi.

Teknoloji devi, Windows 10 Build 10122 için 3 yeni güvenlik paketini yayınladı. Yeni özellik kaygısından çok sistemsel açıkları kapayarak güvenlik seviyesinin arttırılmasının hedeflendiği bu güncellemeler, doğrudan Windows Update ile alınabilecek.

windows-10-guncelleme

 

Microsoft henüz yeni Build sürümünün ne zaman çıkacağı konusunda bir açıklama yapmadı. Windows 10’un tam sürümünün ne zaman servisedileceği konusunda da henüz net bir tarih olmamakla birlikte, daha önce yapılan açıklamalara baktığımız zaman bu sürecin Ağustos ayını bulacağı tahmin ediliyor.

SDN

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz