Windows 10 Ne Zaman Çıkacak?

Windows 10 Microsoft’un yeni işletim sistemi beklenenden daha erken satışa sunulacak. Haber dedikodu değil tam olarak şirketten bilgi geldi. Geride bıraktığımız Eylül ayında bir duyuru yapan Microsoft yeni işletim sistemi olan Windows 10’u tanıttı. Bu tanıtım herkesi büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Bunun sebebi ise herkes yeni işletim sisteminin Windows 9 olacağını tahmin ediyordu. Ancak Microsoft herkesi şaşırttı ve yeni işletim sistemi Windows 10’u duyurdu. Şirketin içinden gelen habere göre ise çıkı tarihi 2015 yılının son aylarında olacaktı.

Son gelen bilgilere göre ise Windows 10 daha erken piyasaya sunulacak. Kevin Turner Microsoft’un operasyon bölüm şefinin yaptığı açıklamaya göre geliştirici sürümü işletim sisteminin Haziran veya Ağustos ayı gibi hazır olacak. Dolayısıyla bu açıklama ile anlaşılıyor ki Windows 10 yine herkesi şaşırtarak yaz mevsiminde kullanıcıları ile buluşacak.

Microsoft’un çok kısa bir zaman önce paylaştığı raporlara göre Windows 10 akıllı telefonlar için testler yapmaya başladı. Bir gelen habere göre de Windows Phone 8 kullanan cihazların yani Lumia’ların piyasaya sunulduktan sonra Windows 10ile güncelleneceği haberi ortaya çıktı. Windows 10 kullanıcılarına farklı deneyimler yaşatacağını iddia ediyor.

Windows 10 Ne Zaman Çıkacak?
Windows 10 Ne Zaman Çıkacak?

Kaynak: engadget

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz