Microsoft’un Windows 10 Mobile güncellemesi ön izleme sürümüne ait yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı.

Microsoft, Windows 10’da olduğu gibi Windows 10 Mobile için de Windows Insider programı çerçevesinde ön izleme sürümlerini kullanıcılar için yayınlıyor. Son olarak 22 Nisan tarihinde yayınlanan Windows 10 Mobile Preview güncellemesinden sonra yeni eklenen özelliklere dair bir kaç ekran görüntüsü internete sızmıştı.

Bugün sürüm numarası belli olmayan bir Windows 10 Mobile Preview sürümüne ait yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. Fotoğraflar uygulamasına ait olsn ekran görüntülerine göre “Albümler” klasörü Windows 10 Mobile ile geri geliyor.

Windows 10 Mobile güncellemesi ile Fotoğraflar uygulaması otomatik olarak Albümler oluşturabiliyor. Bu albümlere göz atmak Albümler klasörü çok daha kolay hale getirilmiş.
Fotoğraflar uygulamasında Menü butonları ekranın altına alınmış. Bu sayede çoklu seçim ve diğer işlemleri yapmak artık çok daha kolay.

windows_10_mobile
Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi, kullanıcılardan alınan geri bildirimler doğrultusunda geliştirilmeye devam ediyor. Bu nedenle tüm zamanların en kullanıcı dostu işletim sistemi olacağı da belirtiliyor.

Windows 10 Mobile Preview sürümün için yeni bir güncellemenin bu hafta yayınlanması bekleniyor. Bir çok hatanın giderilmesi beklenen bu güncelleme ile Windows 10 Mobile Preview sürümünün daha kullanışlı hale gelmesi beklenirken yeni özelliklerin de bu güncellemeye dahil edilmesi bekleniyor.

Windows 10 Mobile güncellemesinin genel dağıtımına ise Windows 10 PC sürümünün yayınlanmasından sonra başlanacak. Temmuz ayında yayınlanacağı tahmin edilen hatta AMD CEO’su tarafından da doğrulanan Windows 10 güncellemesinden sonra sonbahar döneminde Windows 10 Mobile güncellemesinin de yayınlanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz