Windows 10 İşletim Sistemi PC için Yeni Xbox Uygulaması Barındıracak

Microsoft’un en son işletim sistemi, Windows 10, tüketici sürümü bu hafta başlarında sızıntı haberler ile geldi. Windows 10 içindeki kod Microsoft PC için yeni bir Xbox uygulamasını başlatmayı planlıyor. Ortaya koyulan bu plan şu anda geliştirilmektedir.

En son Windows 10 işletim sistemi birlikte Cortana entegrasyonu kişisel asistan ile kullanıcılara sunuldu. Aşağıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi yazılım, yeni bir Xbox uygulaması içerdiğini ortaya koymuştur ve The Verge sitesi tarafından incelenmiştir.

Microsoft resmen daha fazla ayrıntı açıklamadı. Beklenen ve özellikleri planlanan gün Ocak basın olayı sırasında ve sonra da CES 2015 etkinliği sırasında, Windows 10 işletim sistemi içinde yer almaktadır. Ancak, Windows 10 tüketicisi bu hafta başlarında ortaya çıkan sürümün referansı 9901 ile bazı özellikleri erken bir görünümde aldı. Microsoft bu özelliklere en son OS ekliyor oldupu geliştirmeleri de sızdırılmıştı.

Microsoft ayrıca sistem ayarları uygulamasını güncelleyerek tanınmış Denetim Masası’nı kaldırma sürecinde gibi görünüyor Windows TaskView anahtarlayıcıya yeni animasyonlar ekledi. Bunların yanı sıra, Bar Charms gelen ayarları düğmesini kaldırarak, Windows 10 içinde Microsoft, yeni işletim sistemi içinde ayarlarına erişimi artırmak için yardımcı olduğunu belirtildi.

Microsoft Windows 10 Ocak’ta hazır olacak gibi görünüyor.

 

Windows 10 İşletim Sistemi PC için Yeni Xbox Uygulaması Barındıracak
Windows 10 İşletim Sistemi PC için Yeni Xbox Uygulaması Barındıracak

Kaynak: The Verge

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz