Samsung Galaxy S6 Ocak Ayında CES’te Duyuruluyor

Biz son birkaç haftadır, Samsung Galaxy S6 üzerinde Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonu hakkında daha fazla şey işitme başladık Şubat ayında Mobil Dünya Kongresi 2015 başlatmak için cihazı bekliyorduk.

Şimdi son rapora göre, Samsung Galaxy S6 Ocak 2015 CES’te tanıtılabilir ve biz aslında CES’te cihazın iki sürümünü görmeyi bekliyoruz.

Yine son rapora göre, Samsung Galaxy Note Edge gibi kavisli bir ekran yer alacak olan Samsung Galaxy S6 bir standart sürümünü ve başka bir sürümünü göreceksiniz.

Biz daha önce bazı kriterleri olan Samsung Galaxy S6’lar hakkında çok şey duyduk ve Samsung farklı sürümlerini başlatma söylentileri daha fazla ağırlıkta oluyor. 20 megapiksel kamera ile diğer iki farklı şekilde listelenen cihaz sürümlerinden biri 16 megapiksel kamera ile gelecek.

Galaxy S6 2560 x 1440 piksel Quad HD çözünürlüğe sahip 5.5 inç ekran ile gelmesi söyleniyor, cihaz görünüşte sekiz çekirdekli Exynos 7420 işlemci ile Samsung tarafından güçlendirilmiş olacak Mali-T760 grafik yer alacak. Cihaz 3 GB RAM ile gelecek ve Google’ın mobil işletim sistemi Android 5.0 Lollipop son sürümü ile geleceği de söyleniyor.

Samsung Galaxy S5 satışı beklenenden daha düşük olduğu için çıkış tarihi farklı olabilir. Ancak Ocak ayında Samsung Galaxy S6 başlatılması ile ilgili bu son söylentinin doğru olup olmadığı hakkında da henüz kesin bir açıklama yok.

 

Samsung Galaxy S6 Ocak Ayında CES’te Duyuruluyor
Samsung Galaxy S6 Ocak Ayında CES’te Duyuruluyor

Kaynak Gforgames

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz