Whatsapp, mobil mesajlaşma sisteminde yaptığı yeniliklere devam ediyor. Sesli ve görüntülü konuşmadan sonra yaptığı bir yenilik, çapkınlara pek iyi gelmeyecek.

” Mavi tık ” birçok yuva yıkmıştı

Haberlere bile konu olan mavi tık uygulaması nedeniyle, birçok yuvanın yıkıldığına şahit olmuştuk. Eşinin yada sevgilisinin gönderdiği mesajları görmesine rağmen görmedim diyen kadın yada erkekler, mavi tık ile bu yalanı sürdüremediler. Gizlenme devrini kısmen bitiren bu uygulamanın ardından yapılan bir yenilik ise, çok daha etkili.

” WhatsDog ” ile hayalet değilsiniz

Yeni çıkan bir uygulama olan WhatsDog, sevdiğiniz yada takip ettiğiniz bir kişinin tüm whatsapp aktivitelerini görmenize olanak sağlıyor. Tabii ki o kişinin mesajlarını okuyamıyorsunuz. Ancak, sevdiğiniz yada takip ettiğiniz kişinin ne kadar süre ve ne zamanlar çevrimiçi olduğunu görebiliyorsunuz.

Sisteme girdiğiniz kişi yada numara çevrimiçi olduğunda uygulama sizi uyarıyor. Böylece, size cevap vermeyen kişinin aslında mesajlarınızı gördüğünü fakat okumadığını öğrenmiş oluyorsunuz.

Uygulama çok profesyonel gibi görünse de, bünyesinde barındırdığı reklamlar biraz can sıkıyor. Reklamları aşmanın bedeli ise 10 TL. 10 TL ödeyerek, uygulamada reklamları görmekten kurtuluyorsunuz.

WhatsDog uygulamasının sahibi Whatsapp olmasa da, Whatsapp ile birlikte kulanılacağından, nelere yol açabileceği şimdiden merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz