Masaüstü işlemcisi ile birlikte çok daha stabil bir şekilde çalışacak ve kullanıcıların daha kolay bir şekilde programı kullanabileceği belirtilirken bu program ile ilgili detaylar henüz netlik kazanmamış durumda.

Bugün gündeme gelen bu iddialar da pek çok kullanıcının masaüstü işlemcisine tercih edebileceği belirtilirken özellikle gün boyunca bilgisayar başında duran, kullanan ve aynı zamanda telefonu üzerinden WhatsApp ile mesajlaşmak zorunda kalan kullanıcılar sadece bilgisayar kullanarak ihtiyaçlarını giderme şansı elde edecek gibi görünüyor. Şirkete yakın bir teknoloji sitesi tarafından açıklanan bilgilerde aynı zamanda masaüstü istemcisi için görüntüler de sızdırılırken WhatsApp tarafından konuyla ilgili resmi bir açıklamanın yapılmaması durumun da netlik kazanmamasına yol açıyor durumda.

Konu ile ilgili şu an geliştirme aşamasında olduğu tahmin edilen WhatsApp’ın çalışmalarını sonlandırdıktan sonra resmi bir tanıtımı yaparak programı kullanıma sunması bekleniyor. Şimdiden merak uyandıran bu yeni gelişme ile çoğu kullanıcının masaüstü sürümünü kullanılacağına kesin gözüyle bakılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz