Sony bünyesinde çalışan Naughty Dog tarafından PlayStation 4 için özel bir çalışmayla geliştirilen oyun Uncharted 4: A Thief’s End hakkında bir dizi yeni detay ortaya çıktı.

PlayStation 3’ün en popüler oyun serilerinden biri olan Uncharted’ın yapımcısı, Sony bünyesindeki Naughty Dog, PlayStation 4’ün kullanıcıya sunulması ile beraber, yoluna bu konsol ile devam etme kararı almıştı. Birçok oyun sever de Naughty Dog ekibinin elinden çıkacak olan yeni bir Uncharted oyununun, PlayStation 4’te yer alacak olan çıkış oyunlarından biri olacağı kanaatindeydi. Zira PlayStation Vita’da da durum böyleydi. Ancak beklenen gerçekleşmedi ve PlayStation 4’ün çıkışı için herhangi bir Uncharted versiyonu duyurulmadı.

Dünyada milyonlarca PlayStation sahibi, hiçbir Uncharted oyunu duyurulmayınca, yeni bir Last of Us oyununun geleceğini düşünmeye başlarken, Naughty Dog tarafından beklenen açıklamadı geldi ve Uncharted serisinin dördüncü oyunu olan A Thief’s End resmi olarak duyuruldu. Serinin dördüncü oyunu hakkında sıradan bir tanıtım videosu yayınlayan Naughty Dog ekibi, Uncharted 4 hakkında fazla bir bilgi de vermemişti.

Geçtiğimiz günlerde Naughty Dog ekibi adına açıklama yapan Bruce Straley, Uncharted 4 projesinin henüz başında olduklarını ve senaryoyu dahi tamamlamadıklarını kaydetti. Straley, halen senaryo üzerinden çalıştıklarını ifade ederken, Drake’in hikayesini en iyi noktaya götürme çabalarının olduğunu söyledi.
Oyunun 2015 yılının son çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz