E-ticaretin hızla büyüdüğü günümüz Türkiye’sinde, e-ticaret yapmak isteyen girişimci ve KOBİ’ler için, Türk Ekonomi Bankası ile EticaretSEM tarafından, İstanbul şehrinden tüm Anadolu’ya yayılacak olan bir eğitim seferberliği başlatıldı.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), e-ticaret pazarının önde gelen eğitim firmalarından biri olan EticaretSEM ile girişimcileri sevindirecek bir işbirliği içinde. KOBİ’lere sunulan finansal desteğin yanı sıra, eğitim ve danışmanlık hizmeti de veren TEB, EticaretSEM işbirliği ile beraber, ticaretlerini elektronik ortama aktarmak isteyen ve dijital piyasada markalaşmak isteyen KOBİ ile girişimcilere özel bir eğitim düzenliyor.

E-ticaret piyasasında faaliyet gösteren firmalara katkı sağlamak ve e-ticaretin yurt genelinde bilinirliğini artırmak hedefiyle, eğitim faaliyeti düzenleyen, e-ticaret piyasasının öncü eğitim kurumlarından olan EticaretSEM ile yapılan işbirliği kapsamında Türk Ekonomi Bankası (TEB) Girişim Evi, her hafta Perşembe günü olmak üzere İstanbul’da düzenlenen eğitimlere ev sahipliği yapacak. Anadolu’da yer alan KOBİ ve girişimciler için ise 15 günde bir olmak üzere 16 şehre yayılan bir e-ticaret konferans planı bulunuyor.

E-ticaret piyasasında iş kurmak isteyenlere yönelik olarak ilk kez bu kadar geniş bir açıda düzenlenen eğitimlerde, e-ticaret piyasasında Türkiye içinde markalaşmış PayPal ve gittigidiyor.com gibi firmaların üst düzey yöneticileri ile girişimcilik dünyasının önde gelen melek yatırımcıları, konferansa katılacak olan girşimcilere bizzat yol gösterecekler.

Son yıllarda girişimcilere verdiği destekle gözleri kendinde toplayan melek yatırımcı Hasan Aslanoba ile dünyaca ünlü melek yatırım ağı Endavour Türkiye de eğitim verecekler kişi ve kurumlar arasında göze çarpıyor. Eskişehir, Gaziantep, Mersin, Trabzon gibi şehirlerinde yer alacağı toplam 16 ilde, TEB Girişim Evi’nin danışmanları da konuşmacı olarak yer alacaklar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz