Transparan Bir Telefon İster Misiniz?

LG’den yine değişik bir adım.  Firefox işletim sistemine sahip olan şeffaf bir akıllı telefon çıkartan LG LG Fx0 özelliklerine göz atmak ister misiniz?

Geçen yıl çok büyük umutlarla tanıtılan ama hala iyi bir pazar payı elde edemeyen Mozilla’nın Firefox işletim sistemi olan cihaz sessizce yoluna devam ediyor. Teknoloji dünyasına on olarak katılan LG Fx0 ürün donanım çıtasını daha da yükseltiyor.

Giriş seviyesi donanımlar içinde gördüğümüz Firefox, LG Fx0 ile birlikte orta seviyeye doğru yaklaşıyor. 4.7 inçlik ekrana sahip olan ürün 720p çözünürlük sunuyor. Fx0 modeli Snapdragon 400 yonga setinden gücünü alan sistem 1.5GB RAM ile destekleniyor. 16 GB yükseltilebilir depolama kapasitesi de mevcut.

Üründe 8 MP çözünürlükte olan arka kameraya 2.1 MP çözünürlükte ön kamera eşlik ediyor. 10.5mm kalınlık sunan cihazın ağırlığı 148gr ve 2370mAh gücünde batarya ile Firefox 2.0 işletim sistemi bulunuyor.

Üründe en dikkat çeken özellik ise dış yüzeyinin tamamen şeffaf plastik malzemeden üretilmiş olması. Yani aslında bir telefon iskeleti tutuyorsunuz gibi bir durum ortaya çıkıyor. Dikkat çeken diğer ayrıntısı ise yaklaşık 416 dolar civarında olan satış fiyatı. Japonya’da ilk Firefox cihazı ünvanını alan ürün en pahalı Firefox cihazı olma özelliğini de kendinde barındırıyor.

Transparan Bir Telefon İster Misiniz?
Transparan Bir Telefon İster Misiniz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz