TouchWiz’den Yeni Görüntüler

TouchWiz Samsung’un arayüzü yeni bir sürümü görüldü. Yeni görüntülerden anlaşıldığı üzere TouchWiz tema desteği sağlıyor. Samsung bugüne kadar birçok tablet ve akıllı telefon piyasaya sürdü. Bu ürünler oldukça fazla beğenildi ancak Samsung yıllardır bir kusurunu düzeltemiyor. Çok fazla eleştiri alan ve sık sık gündeme getirilen kusuru sistem kaynaklarını bitiren ve ağır çalışan TouchWiz arayüzü. Bu nedenle cihazlar daha da ağırlaşmaya başlıyor. Ancak bu kusuru Samsung bir nebzede olsa Alpha ve Galaxy Note 4 gibi modellerinde iyileştirmiş gibi görünüyor.

Yeni TouchWiz yeni modelleri için sorunsuz hale geliyor ve bir takım yeniliklerde getiriyor.  En önemli değişiklik olarak TouchWiz tema desteği sunacak bu son görüntülerinden oldukça net anlaşılıyor. Görüntülerden anladığımız diğer yenilik ise farklı ikon ve farklı duvar kâğıtları olan temalar geliyor. HTC ve LG’ de olduğu gibi seçilen temaya göre Samsung da zil sesleri, yazı tipi, arka planı ve renkli şemaları değişecek.

Görüntülerden anlaşılanlara göre tema özelliği ile ana ekrandan hızlı ayarlar menüsüne ve ayarlar menüsüne kolayca ulaşabilecekler. Görüntüler de çok az tema gözükse de bu temalar Samsung tarafından arttırılacak ve daha fazla gelişecek.

 

TouchWiz’den Yeni Görüntüler
TouchWiz’den Yeni Görüntüler

Kaynak: androidpit

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz