Tommy Hilfiger Solor Ceket Telefonunuzu Şarj Ediyor

Akıllı telefonlar yeterli pil ömrüne sahip değildir. Pil bitme durumunda yedek bir pil paketinin etrafında olabilirsiniz. Aynı zamanda sırt çantaları ve diğer aksesuarlar sayesinde bazen pili şarj edebilirsiniz. Tommy ceketinde ise yedek güç üretmek için yerleşik güneş panelleri bulunur.

Şimdi Tommy Hilfiger 599 dolardan satın almak için Güneş Panelli Ceketler tasarladı. Yeni bir hat ile güneş enerjisi üzerinizde olacak.

Şirket erkek ve kadın için solarlı ceketler sunuyor.

Her ürün yaklaşık 4 kilo ağırlığında olan özellikleri naylon ve yün malzemeden yapılmış su geçirmez güneş panelleri dahil edilen bir icat. Aslında ne güneş panelleri ile cihazı şarj eden dahili bir pil de üzerinde bulunuyor. Tam olarak şarj olduğunda yine ceketi 4 kez şarj için kullanabilirsiniz. 1500mAh pili şarj etme yeteneğine sahiptir.

Tommy Hilfiger size cihazları şarj izin çift USB portları ile pil takımını ve kulağa sahip ceketler sunar. Güneş sistemi için şirket pvilion ile ortaklık yaptı.

Telefonunuzu şarjda tutmak için seçenekler çok olabilir. Daha çekici ve daha uygun fiyatlı olan muhtemel etkili ürünler vardır.

Giyilebilir güneş panelleri tam bir telefonu şarj etmek için güneş ışınlarını toplamalıdır. Bunun için doğrudan güneş ışığı altında biraz zaman harcamanız gerekir. Tommy Hilfiger Fresh Air Fonu’nda ceket satışlarının yarı gelirleri bağışlanacak. Fakat bu ceketler birden fazla amaca hizmet eden baskı ürünleri ile sınırlıdır.

Yani hem hayır kurumuna bağışta bulunacak hem de telefonunuz için bir yedek batarya satın almış olacaksınız.

Tommy Hilfiger Solor Ceket Telefonunuzu Şarj Ediyor
Tommy Hilfiger Solor Ceket Telefonunuzu Şarj Ediyor

Kaynak: Liliputing

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz