Gigabyte Ultramax P35X Ultra İnce Yüksek Spec Gaming Laptop Tanıtıldı

Gigabyte bu ay Gigabyte Ultramax P35X şeklinde en son ultra-ince dizüstü oyun dizüstüsünü çıkardı. Bu geniş görüntüleme açılı LCD  2,880 x 1,620 çözünürlüğü veya daha küçük çözünürlüğü 1.920 x 1.080 Full HD ekran ile donatılmış olabilir.

Gigabyte Ultramax P35X istenen ve bütçenize uygun olan model ile Intel Core i7-4860HQ veya i7-4710HQ Haswell işlemciler 16GB RAM 2.4 ve 3.6GHz’de desteği arasında değişen hızları dördüncü nesil tarafından desteklenmektedir.

Gigabyte Ultramax P35X oyun dizüstü diğer özellikleri arasında dahili Mini DisplayPort, 4 x USB bağlantı noktası, HDMI, tam boyutlu bir SD kart okuyucu, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 ve LAN Ethernet ile birlikte UHD video akışı sağlaması yatar. Toms Hardware sitesi oyun dizüstü mevcut depolama hakkında biraz ayrıntı paylaştı.

Gigabyte depolama önündeki engelleri kaldırmak kolay olmadı. Dizüstü bilgisayarınızın yapılandırmasına bağlı olarak, iki 512 GB mSATA SSD yanı sıra iki adet 2,5 2 TB HDD kadar tutabilir. 2 TB 2.5 sabit diskler daha kalın 1 TB sürücüler içerir. Bu nedenle Gigabyte dizüstü bilgisayarı biraz daha kalın yapmak zorunda olabilir. Dizüstü soğutucular var yani muhtemelen onların da kalın olması gerekiyor.   Ancak, kesinlikle birçok potansiyel alıcılar için bir masaüstü sınıfında bu laptop farkını ortaya koyar.

Sistem için bir fiyat üzerinde karar verilmedi. Ancak dizüstü oyun bilgisayarının ucuz olmasını beklemeyin. Gigabyte Ultramax P35X bu günlerde satışa çıkacak.

 

Gigabyte Ultramax P35X Ultra İnce Yüksek Spec Gaming Laptop Tanıtıldı
Gigabyte Ultramax P35X Ultra İnce Yüksek Spec Gaming Laptop Tanıtıldı

Kaynak: Tom Hardware

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz