Mobil uygulamalar alanında binlerce yazılımcı firma farklı kategorilerdeki uygulamalarını yayınlamaya devam ederken bu sene içerisinde yayınlanan ve hem uygulamanın içeriği olsun hem de ücretsiz olarak sunulmasıyla olsun oldukça dikkat çeken bir uygulamadan yani TicTok’tan bahsedeceğiz. Tictok uygulaması özellikle yayınlanmasının ardından çıkan televizyon ve internet reklamlarıyla tanınan ve kısa sürede büyük kitlelere ulaşmayı başarmış bir uygulamadır. Bu nedenle de bu kadar büyük bir yatırım yapabilen bir firmanın ürünü olması neticesinde gelecekte daha da büyüyeceğini tahmin edebiliyoruz.

Tictok uygulamasının içeriğinden bahsedecek olursak internetin günümüzde her noktada olduğunu düşündüğümüzde artık sms ücretleri vermenize gerek kalmayacak çünkü Tictok uygulaması ücretsiz olarak mesajlaşabilme imkânını bizlere sunuyor. 2G, 3G veya Wifi hiç fark etmeden her türlü internet bağlantısı sayesinde arkadaşlarınızda sohbet etmenize olanak sağlayan Tictok güvenlik anlamında da diğer haberleşme uygulamalarından bir adım öndedir çünkü mesajlaşma geçmişini hiçbir şekilde saklamamaktadır. Bu yönüyle de konuşmalarınız kaydedilmemekte ve asla başkalarının eline geçmemektedir. İnternet bağlantısının olduğu her noktada yurt içi veya yurt dışı fark etmeksizin akrabalarınızla veya arkadaşlarınızla telefon görüşmeleri yapmanız mümkündür. Üstelik bu telefon görüşmelerini yaparken ayrıca hiçbir şekilde operatörünüze ücret ödemeniz gerekmiyor. Arkadaşlarınızla sadece mesajlaşabilmenizi değil fotoğraf, video veya dosya paylaşımı yapabilmenize olanak sağlayan Tictok sizler için birçok programın yapacağı özellikleri tek bir çatı altında toplamış oluyor. Bu yönüyle de birçok kitle tarafından indirilmiş oluyor. Mobilden yaptığınız sohbetleri bilgisayara geçtiğinizde de internet sitesi üzerinden kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Bu nedenle de birçok ayrı platformda kullanılabilmektedir.

Tictok programı neredeyse bütün işletim sistemleri için hizmet vermekte olan bir program olduğundan dolayı arkadaşlarınızla konuşmak istediğinizde marka ve model uyumsuzluğundan dolayı sohbetinizin kesilmesinin önüne de geçmiş olacaksınız. Bu nedenle de arkadaşlarınızla, ailenizle veya herhangi biriyle sohbet etmek video, fotoğraf, dosya ve metin göndermek istiyorsanız ve tüm bunları hiçbir ücret ödemeden operatörlere bağlı kalmadan yapmak istiyorsanız Tictok uygulamasını indirebilirsiniz. Dediğimiz gibi güvenlik açısından oldukça iyi olan Tictok uygulamasını gönül rahatlığıyla kullanabilir ve ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.