Destiny adlı video oyunu için tasarımı gerçekleştirilen Thunderlord isimli silah geçtiğimiz günlerde gerçek silaha dönüştü. Play Station 3, 4 ve Xbox 360, Xbox One için geliştirilen oyun Bungie adlı şirket tarafından geliştirildi. Video oyunlarında adını sıkça duyuran Activison şirketi de oyunun yayımcılığını yaptı. 9 Eylül tarihinde piyasaya sunulan oyunun gerçek dünyaya uyarlanan silahını ise Kirby Downey isimli ünlü bir bilişimci-tasarımcı yaptı.

Kirby Downey 3 saat 16 dakikalık bir çalışmanın ardından 3D parçalarla meydana getirdiği gerçek Thunderlord’u tanıttı. Farklı materyallerden yararlanarak silahın üretimini gerçekleştiren ünlü tasarımcı 45 adetlik 3D malzemeden silahı üretti.

Oyunun geliştirilmesinde öncü olan stüdyo Bungie efsane oyun Halo’nun geliştiricisi olan firma. Destiny MMO özelliklerde bir oyun, tek kişilik de oynama olanağı sunan video oyununda farklı silah dekorasyonları ön plana çıkıyor. Büyük bir bütçe ile hazırlanan oyunun ilk çıkış tarihinden itibaren dünya genelinde büyük bir ilgi görmesi oyunun devamının gelip gelmeyeceği konusunda soru işaretleri çıkarıyor. Destiny adlı oyunun üretici şirketleri oyunu PC versiyonunda oynamaya uygun üretmemesi ise akıllarda soru işaretleri oluşturuyor. Oyun içerisinde MMO özellikte olması nedeniyle farklı oyuncularla etkileşim içinde olabilmek mümkün. Ayrıca oyunun en büyük özelliklerinden biri olduğu savunulan açık dünya sistemi ileriki aşamalarda ne kadar sevilecek belli olacak.

Dünya genelinde oynanış saatlerine bakıldığında oyunun sevenleri oldukça çok, Destiny adlı oyunun seri halinde olabilmesi kaçınılmaz. Bungie tıpkı Halo adlı oyunda olduğu gibi bu oyunda da seriye gidecek mi hep birlikte bekleyerek göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz